Modelspoorwijzer.net

Zoeken

 
Geavanceerd zoekenWelkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
De activerings e-mail gemist?

Gebruikersnaam: 
Wachtwoord:
Sessielengte:

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Pagina's: [1]   Omlaag
Print
Auteur Topic: De A4 Diorama wedstrijd regels en voorwaarden  (gelezen 5432 keer)
0 geregistreerde gebruikers en 1 gast bekijken dit topic.
Jefftrack
Administrator
Hero Member

Offline Offline

Schaal: H0
Systeem: Digitaal
Berichten: 884« Gepost op: 10 December 2016, 18:28:22 »

Regels en voorwaarden A4 Diorama wedstrijd:

- De deelnemende diorama’s worden ingedeeld in twee deelnemerscategorieën, te weten:
 * Jeugd categorie voor deelnemers tot en met 17 jaar
 * Volwassen categorie voor deelnemers van 18 jaar en ouder
In beide categorieën wordt de uitslag voor 50% bepaald door de vakjury en 50% door de publieksjury.

- Het diorama moet de afmetingen hebben van een A4tje, om precies te zijn 210 mm bij 297 mm en mag niet hoger zijn dan een A4tje 297mm.

- De dikte van de grondplaat moet in totaal 18mm bedragen. Dit kan door een plankje te kiezen van 18mm dik of een dunner plankje maar dan met pootjes o.i.d. waardoor de totale dikte weer 18mm is.


- Er mogen geen achter en of zij wanden worden gebruikt en er mag ook geen verlichting van het diorama worden aangebracht. Er mag wel licht worden gebruikt in het diorama.

- Als er verlichting of een motor voor een bewegend element o.i.d. aangesloten moet worden zal er een trafo achter de achterwand van de algehele presentatie kunnen worden geplaatst. Daarbij is er een aansluitsnoer vanaf de achter zijde van het diorama nodig van ten minste 40cm om een zelf meegebrachte transformator te bereiken. De dikte van het snoer naar de transformator mag niet dikker zijn dan de gebruikelijke draden voor 12v modelspoor. Houd u er rekening mee dat de draden moeten worden doorgevoerd door of langs de achterwand. Afneembare stekkers zijn derhalve wenselijk.

- Het diorama of delen ervan mogen niet eerder zijn tentoongesteld of deel hebben uitgemaakt van een publicatie, anders dan die in de bouwdraadjes van het diorama op het forum van Modelspoorwijzer.net of in een bijdrage van de Railhobby over de bouw van het diorama voor deze wedstrijd. Er mogen dus voorafgaande aan de wedstrijd op Eurospoor geen foto’s van het diorama als geheel of van delen en onderdelen van het diorama worden getoond op internet, via de bladen en of via de sociale media.

- Inschrijven kan tot en met 31 augustus 2018 het jaar doormiddel van het invullen en verzenden van het aanmeldingsformulier via de website van A4dioramawedstrijd.nl en op Modelspoorwijzer.net, en wordt pas definitief na het betalen van de borg van € 10,- waarvoor wij u een uitnodiging tot betalen zullen sturen rond begin juli 2018. Deze borg krijgt u weer terug na het aanleveren van het diorama bij de stand van de A4 Diorama wedstrijd

Om u aan te melden voor deelnamen kunt u gebruik maken van deze link AANMELDEN A4 DIORAMA WEDSTRIJD 2018


Jeffrey Onrust
A4 Diorama wedstrijd
« Laatste verandering: 22 November 2017, 15:11:20 door Jefftrack » Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
Print
Modelspoorwijzer.net - ForumA4 DioramawedstrijdDe A4 Diorama wedstrijd, regels en voorwaardenTopic: De A4 Diorama wedstrijd regels en voorwaarden
« vorige volgende »
Ga naar: