Modelspoorwijzer.net - Forum

Algemeen => Modelspoor => Topic gestart door: Noordwaarts op 17 November 2023, 16:00:19Titel: Tip: Roco 'sound ready' modellen in de aanbieding
Bericht door: Noordwaarts op 17 November 2023, 16:00:19
Ten tijde van corona ontstond er wereldwijd een chipstekort doordat veel mensen wegens lockdown hun geld uitgaven aan nieuwe laptops, tablets, spelcomputers en andere gadgets waar chips in zitten.
Gevolg was dat Roco destijds besloot om sound-modellen, waarvoor ze toen geen decoders geleverd konden krijgen, dan maar als 'sound ready' uit te brengen. Dat waren modellen voorzien van een brugstekker én een luidspreker waar je dan later eventueel een sounddecoder in kon prikken. Aardige oplossing. Alleen blijken modelspoorders soms toch luie consumenten te zijn en zo zit de vakhandel nog met flink wat geluidloze winkeldochters. Modellbahnshop Lippe biedt er nu een stel aan voor aardige prijzen.  (https://www.modellbahnshop-lippe.com/Roco+Sound-ready/nl/liste.html?sws=4122&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter1050&utm_content=Roco+Sound-ready)

Je kunt ze desgewenst alsnog voorzien van een decoder, maar ze ook analoog gebruiken. Ook de NS Vectron zit in het aanbod. Voorraad is beperkt, dus DEUVM.

mvg,
Gert


Titel: Re:Tip: Roco 'sound ready' modellen in de aanbieding
Bericht door: niels b op 17 November 2023, 17:50:48
Mooie aanbiedingen!  (y)

Helaas niet mijn periode,,,