Modelspoorwijzer.net - Forum

Algemeen => Modelspoor => Topic gestart door: Fedor op 26 Maart 2014, 14:04:10Titel: TRAX Het gratis webbased modelbaanontwerppakket
Bericht door: Fedor op 26 Maart 2014, 14:04:10
Beste mede modelspoorliefhebbers,

Al ruim twee jaar bouw ik aan TRAX, een webbased ontwerpprogramma voor modelbanen. Soms gaat het wat sneller dan op andere momenten. De afgelopen tijd lagen de werkzaamheden wat stil van wege andere bezigheden - een verbouwing, twee boeken en het werk. Gelukkig heb ik de laatste tijd weer flink wat vorderingen gemaakt.

(http://traxeditor.com/img/screen03.png)

Even voor wie TRAX niet kent:
-TRAX is 100% gratis
-TRAX is webbased en werkt in alle moderne browsers op Windows, Mac, Linux en andere platformen
-TRAX biedt naast een intuïtieve editor ook een viewer die je kunt inbouwen in je eigen webpagina om zo op een interactieve manier je modelbaanplan aan bezoekers te tonen
-TRAX ondersteunt al 30 railprogramma's en we voegen met alle plezier jouw favoriete merk toe!
-TRAX is Nederlandstalig
-Deel je baanplan op de TRAX-website met andere bezoekers en vraag hen om advies.
-Deel je baanplan met de Twitter en Facebook button met vrienden

Een volledig overzicht van de features vind je hier: http://traxeditor.com/?page=Features_NL (http://traxeditor.com/?page=Features_NL)

Ik nodig je van harte uit om eens een kijkje te nemen. Laat me weten wat je er van vindt en ik hoor graag je suggesties voor nieuwe mogelijkheden en verbeteringen. Surf om een kijkje te nemen naar: www.traxeditor.com (http://www.traxeditor.com)