Modelspoorwijzer.net - Forum

Algemeen => Ontsporen => Topic gestart door: Opa-Bullcat op 20 Januari 2014, 13:06:27Titel: Even voorstellen
Bericht door: Opa-Bullcat op 20 Januari 2014, 13:06:27
Hallo ik ben Hans en een herintreder, na 45 jaar, in de H0 wereld, naast mijn LGB gebeuren in de tuin, bouwen en weer afbreken, gaan we nu voor een exgtra hobby ruimte boven op ons platte dak van ongeveer 5 x 5,5 meter.

In dat hokje wil ik op de vloer mijn LGB baan gaan neerleggen, onder de H0 baan dus, en ook wil ik met LGB de rest van het opendak gaan gebruiken om te rijden, voordeel van buiten en binnen is dat de treinen droog staan als ik niet ermee rij.

Op dit moment lopen er diverse offertes voor de opbouw op het dak, ondertussen ontwerp ik de 1ne baan na de andere in anyrail.

Ik wil op mijn bannen amerikaans gaan rijden, rails voor H0 ben ik al aan het inslaan, voor LGB heb ikhet ook al, Materieel is ook in ruime mate aanwezig van beide schalen.

H0 zal digitaal worden en bestuurd met digitrax, LGB word via een massoth centrale aangestuurd, alle bij met het programma iTrain, alhoewel ik ook de versie van treincontroller gold heb liggen.

Mijn Forumnaam, Opa-Bullcat is voor een deel mijn bedrijfsnaam, en het klinkt fonetisch als BoelKat wat ook weer klopt er lopen hier 17 mainecoons rond, jaren geleden raskatten gefokt vandaar dus.
Dit is ook de reden dat ik een apparte kamer wil op het dak zonder katten :)

Zo dat was het wel zo'n beetje, mochten er vragen zijn stel ze gerust ik ben net een openboek.

Hans


Titel: Re:Even voorstellen
Bericht door: Jefftrack op 20 Januari 2014, 13:24:10
Welkom en veel plezier alhier op het forum....

Jeffrey