Modelspoorwijzer.net - Forum

Algemeen => Ontsporen => Topic gestart door: hubertus op 9 Maart 2018, 17:56:00Titel: Oude jaargangen Rail Passion voor de liefhebber
Bericht door: hubertus op 9 Maart 2018, 17:56:00
Ik ben een aantal jaren geabonneerd geweest op het Franse tijdschrift Rail Passion.
Omdat het maar staat te staan en het dus alleen maar ruimte inneemt, heb ik besloten ze weg te doen.
In principe wordt de papiercontainer de gelukkige ontvanger, maar wie weet lopen hier nog mensen rond die dat zonde vinden en ze willen hebben.
Dat kan gratis en voor niks, maar alleen als het bij mij (Nieuwegein) wordt afgehaald en daarbij in één keer alles wordt meegenomen.
Het gaat van nummer 21 (juni/juli 1998) t/m 162 (april 2011), zover ik weet compleet.

Als iemand interesse heeft, stuur dan een PB naar mij.

groet, Huub


Titel: Re:Oude jaargangen RailPassion voor de liefhebber
Bericht door: Noordwaarts op 9 Maart 2018, 17:59:30
Mogelijk heeft Wesley wel belangstelling, maar die woont niet echt om de hoek. Ik bied mijzelf in dat geval als tussenstation aan.

mvg,
Gert


Titel: Re:Oude jaargangen Rail Passion voor de liefhebber
Bericht door: Wesley op 9 Maart 2018, 20:43:50
De meeste nummers heb ik wel, sommige niet, vooral de oudste, want ik heb pas een abo sinds ergens achterin in de 40 - dus het gaat (met een paar missende exemplaren hier en daar) waarschijnlijk om maximaal 30 van die ruim 140 nummers. Voor mij loont het dus niet om alles in één keer mee naar Zwitserland te rijden en dan daar meer dan driekwart in de papiercontainer te kieperen...


Titel: Re:Oude jaargangen Rail Passion voor de liefhebber
Bericht door: Noordwaarts op 9 Maart 2018, 21:42:42
Als je via deze oproep niemand vindt, Huub, en het je toch aan je hart gaat om al dat kostelijk drukwerk in een papiercontainer te deponeren, dan zou je ook kunnen overwegen  om de stapel in Houten op een van de foldertafels bij de ingang te leggen. Heb ik ooit eens gedaan met overtollige exemplaren van de Modelspoorkrant (uitgave van de voormalige Fleischmann-importeur). Hele stapel was binnen een uur verdwenen.

mvg,
Gert