Modelspoorwijzer.net - Forum

Wiki => Wiki items => Topic gestart door: Wiki op 9 Februari 2010, 11:00:18Titel: LocoNet-Interface
Bericht door: Wiki op 9 Februari 2010, 11:00:18
In dit topic kunnen vragen gesteld worden n.a.v. het item LocoNet-Interface (http://wiki.modelspoorwijzer.net/index.php?title=LocoNet-Interface) in de Wiki.


Titel: Re:LocoNet-Interface
Bericht door: GerardWassink op 9 Februari 2010, 11:02:49
Euhm... Is deze pagina al klaar? Er staat namelijk helemaal geen informatie op, behalve het plaatje.

Ik denk dat op zijn minst de functie van zo'n ding moet worden benoemd. Waarvoor gebruik je het, eventueel gevolgd door aansluit instructies.

Op andere plaatsen hebben we ook al met elkaar vastgesteld dat de Wiki niet moet verworden tot een verzameling link-pagina's...

En als ik de categorie Interfaces zo bekijk gaat het wel die kant op.

Gerard


Titel: Re:LocoNet-Interface
Bericht door: Dave van der Locht op 9 Februari 2010, 13:13:02
Zie de hulp:

http://wiki.modelspoorwijzer.net/index.php/Modelspoorwijzer.net_Wiki:Toch_een_paar_regels  ;)

Het is inderdaad niet gewenst om nagenoeg lege subpagina's aan te maken en dus ook de aangemaakte pagina's te vullen met duidelijke en niet te beknopte informatie. De Wiki moet geen woordenboek worden (zie bovenstaande URL).

Ik heb gisteren Wim gesproken en aangeboden ervoor te zorgen dat de Lenz pagina's i.i.g. een goede basisvulling krijgen. De anderen laat ik aan hem over en hoop dat hier ook snel een iets uitgebreidere tekst e.d. geplaatst wordt. Anders schiet het inderdaad het helaas het Wiki-doel voorbij, wat vast en zeker niet de bedoeling was bij het aanmaken van deze pagina's.

Gr. Dave