Zoeken

 
Geavanceerd zoekenWelkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: 
Wachtwoord:
Sessielengte:

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Modelspoorwijzer.net - ForumA4 Diorama wedstrijd2022Topic: Geen A4 Diorama wedstrijd 2022 !
Pagina's: [1]   Omlaag
Print
Auteur Topic: Geen A4 Diorama wedstrijd 2022 !  (gelezen 2943 keer)
0 geregistreerde gebruikers en 1 gast bekijken dit topic.
Jefftrack
Administrator
Hero Member

Online Online

Schaal: Anders
Systeem: Digitaal
Berichten: 1075« Gepost op: 6 April 2022, 20:51:15 »


Helaas hebben we moeten besluiten om in 2022 GEEN A4 Diorama wedstrijd te organiseren.

Reden hiervoor liggen in het feit dat het tot op heden nog steeds onzeker is of Eurospoor 2022 zal plaatsvinden. Helaas hebben wij van de organisatie geen antwoord mogen ontvangen op onze vragen waardoor het nu niet meer mogelijk is een A4 Diorama wedstrijd te organiseren mocht Eurospoor 2022 wel doorgang vinden.

Ook hebben wij gekeken naar een vervangende locatie en die zijn er wel maar die passen dan weer niet in onze planning met werk etc.

Maar niet getreurd want we hebben nog wel de A6 Diorama wedstrijd 2022 op 27 en 28 augustus. Klik HIER voor meer informatie

Jeffrey Onrust
Gelogd
Noordwaarts
Hero Member

Offline Offline

Berichten: 14145


251 *


« Antwoord #1 Gepost op: 6 April 2022, 21:11:07 »

Verrassend dat Eurospoor nog niet is vastgelegd. De Modelspoorbeurs in Houten meldt op haar site weer data voor beurzen tot eind van dit jaar. Bovendien heeft de overheid recent gemeld dat men er nu ook bij nieuwe oplevingen van het coronavirus alles aan zal doen om de samenleving open te houden. M.a.w.: afstand houden, mondkapjes en wat al niet meer wordt de verantwoordelijkheid van burgers zelf. Je zou dus denken dat beurzen dan ook wel weer gepland kunnen worden.

mvg,
Gert
Gelogd

Danmark, mit andet hjemland / maire de Gertwiller (F), vivant dans La-tourbe-et-Vallée
Mijn eigen 'Gouden Pijl': Deansgate, het Ohrstedt-Bahnhof van Engeland! Officially Certified Viking™
DickB
Full Member

Offline Offline

Berichten: 207


Maar da's klein.


« Antwoord #2 Gepost op: 18 April 2022, 11:49:09 »

Eurospoor had voor de COVID-19 pandemie ook al een jaartje pauze.
Er was toen ook al spraken van dat het on het jaar zou zijn.

Los daarvan jammer dat er geen a4 wedstrijd is.
Gelogd

Instagram: dutch.diorama.art
Jefftrack
Administrator
Hero Member

Online Online

Schaal: Anders
Systeem: Digitaal
Berichten: 1075« Antwoord #3 Gepost op: 29 April 2022, 11:11:24 »

Inmiddels hebben we van de organisatie van Eurospoor een reactie mogen ontvangen:

START VAN EVENEMENTEN IN 2022
Het is eigenlijk pas vanaf 23 maart dat het houden van grootschalige evenementen weer tot de mogelijkheid behoort. De wereld is echter behoorlijk anders inmiddels en ook is het niet zeker of de Coronapandemie echt op z’n retour is. Zou het virus weer opleven, en dit gebeurt meestal in het najaar, wanneer Eurospoor plaatsvindt, dan kunnen nieuwe overheidsmaatregelen het houden van ons evenement onmogelijk maken.
 
ONZEKERHEDEN
Door het internationale karakter van Eurospoor, waarbij veel buitenlandse clubs en bezoekers naar Utrecht reizen, is ook de internationale coronasituatie belangrijk. Buitenlandse deelnemers kunnen op dit moment echter niet met zekerheid zeggen of ze ook daadwerkelijk aan het evenement in het najaar kunnen deelnemen. Een andere onzekerheid zijn de energieprijzen. De huidige inflatie van 12%, onder andere veroorzaakt door een forse stijging in de energie- en benzineprijzen maken dat Eurospoor voor organisatie, deelnemers  en bezoekers een stuk duurder zou zijn dan gebruikelijk. De prijs voor het in de maand oktober verwarmen van 150.000 m3 aan halruimte hakt er bij verdubbeling van de energieprijzen flink in. Om maar iets te noemen. Eurospoor kent vele trouwe bezoekers en deelnemers, maar toch rijst de vraag of flink hogere tarieven de animo niet zullen aantasten.
 
Het is helaas onmogelijk om een inschatting te maken van de situatie zoals die in het najaar zal zijn. Het is goed mogelijk dat tegen die tijd blijkt dat het mogelijk was (geweest) om een succesvol evenement te houden. Maar de lange voorbereidingstijd van Eurospoor maakt dat we daar niet op kunnen wachten; door de lockdown hebben we de definitieve beslissing (go, no-go fase) tot het wel of niet houden van de beurs al te lang moeten uitstellen.
 
EUROSPOOR2023
In het licht van de vele onzekerheden zoals boven beschreven hebben wij, Leo en Chitra, na lang overleg besloten om in 2022 geen Eurospoor te organiseren. Wij beseffen dat dat voor velen een teleurstelling is. Maar de risico’s zijn momenteel gewoonweg te groot. Wij richten ons nu op EUROSPOOR2023. Dit zal zoals gebruikelijk ook gepland worden in oktober 2023. Een exacte datum is er nog niet, maar zodra die er is zal dat op onze website bekendgemaakt worden. Ook deze editie zullen alle Eurospoorfans weer als vanouds drie dagen kunnen genieten van alles wat er op modelspoorgebied te beleven valt!
 
Mochten er vragen zijn, stel ze gerust. Wij staan u graag te woord.
 
Met vriendelijke groet,
 
Eurospoor

Klik hier voor de link naar het originele bericht op de website van Eurospoor.

Jeffrey
« Laatste verandering: 29 April 2022, 11:13:14 door Jefftrack » Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
Print
Modelspoorwijzer.net - ForumA4 Diorama wedstrijd2022Topic: Geen A4 Diorama wedstrijd 2022 !
« vorige volgende »
Ga naar: