Zoeken

 
Geavanceerd zoekenWelkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: 
Wachtwoord:
Sessielengte:

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Pagina's: [1]   Omlaag
Print
Auteur Topic: Een nieuwe website en een nieuwe naam!  (gelezen 4530 keer)
0 geregistreerde gebruikers en 1 gast bekijken dit topic.
Jefftrack
Global Moderator
Hero Member

Offline Offline

Schaal: Anders
Systeem: Digitaal
Berichten: 1083« Gepost op: 19 Juni 2023, 11:03:19 »

Een nieuwe website en een nieuwe naam!

Wij zijn verheugd u te mogen melden dat wij de organisatie achter de A4, A5 en A6 Diorama wedstrijden meer vorm hebben gegeven met het oprichten van het Diorama Collectief.
  
Naast het organiseren van de Diorama wedstrijden treden wij ook meerdere keren per jaar eropuit om onze wedstrijden en hobby te promoten. Dit doen we voornamelijk op beurzen en evenementen en met ingang van nu zal dit zijn onder de naam Diorama Collectief.

De invulling blijft zoals deze in de afgelopen jaren is opgebouwd en wat u van ons gewend bent met een overzicht van A4, A5 en A6 Diorama’s en het onder de aandacht brengen van onze eerstvolgende Diorama wedstrijd.

Uiteraard zal ook de opzet van de Diorama wedstrijden blijven zoals u van ons gewend bent. Wel hebben wij vanaf nu een eigen website waar wij een overzicht aan bieden van alle gehouden Diorama wedstrijden en waar u het laatste nieuws kunt vinden over het Diorama Collectief, de Diorama wedstrijden en onze tentoonstelling bij MiniWorld Rotterdam te weten www.Dioramacollectief.nl

Wij hopen u snel weer te mogen begroeten op een evenement waar wij aanwezig zijn en u kunt zich ook nog inschrijven voor de A4 Diorama wedstrijd 2024 welke gehouden zal worden tijdens de Nederlandse Modelspoordagen te Rijswijk.

www.Dioramacollectief.nl

Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
Print
Modelspoorwijzer.net - ForumDiorama collectief A4 Diorama wedstrijdDe A4 Diorama wedstrijd, regels en voorwaardenTopic: Een nieuwe website en een nieuwe naam!
« vorige volgende »
Ga naar: