Modelspoorwijzer.net

Zoeken

 
Geavanceerd zoeken



Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
De activerings e-mail gemist?

Gebruikersnaam: 
Wachtwoord:
Sessielengte:

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Pagina's: [1]   Omlaag
Print
Auteur Topic: melding bij opstarten chatbox  (gelezen 6779 keer)
0 geregistreerde gebruikers en 1 gast bekijken dit topic.
wil
Full Member

Offline Offline

Berichten: 107


Met Lenz meer mans.


WWW
« Gepost op: 24 Oktober 2011, 21:22:18 »

Krijg de volgende melding,

de pagina forum.modelspoorwijzer.net says:

TypeError: 'undefined' is not a function

Moet oke geven daarna werkt alles.

wil.
Gelogd

Met Lenz meer mans .
Sander Lageveen
Global Moderator
Hero Member

Offline Offline

Schaal: H0
Systeem: Digitaal
Berichten: 1519


« Antwoord #1 Gepost op: 24 Oktober 2011, 21:25:43 »

Wil,

bij mij werkt het wel gewoon.
Komt dit vaker voor of heb je het pas eenmalig gehad?

mvg,
 Sander
Gelogd

mvg,
 Sander
wil
Full Member

Offline Offline

Berichten: 107


Met Lenz meer mans.


WWW
« Antwoord #2 Gepost op: 24 Oktober 2011, 23:15:01 »

Beste Sander, ik heb dit vanaf het begin en mogelijk gekregen met google chrome.

Ik heb dezelfde melding ook met safari.

wil.
Gelogd

Met Lenz meer mans .
Dave van der Locht
Full Member

Offline Offline

Schaal: N
Systeem: Digitaal
Berichten: 207


WWW
« Antwoord #3 Gepost op: 25 Oktober 2011, 12:42:56 »

Wil, ik vrees dat dit helaas toch op je PC zelf gezocht moet worden.

Zojuist heb ik e.a. even getest (op standaard installatie/instellingen ) met Google Chrome en Safari op een 2-tal OS-en (Win XP SP3 / 7) zonder resultaat / foutmeldingen.

Aan de foutmelding te zien lijkt er iets fout te gaan in 1 van de Javascript functies van de forum software (die op je PC uitgevoerd worden). Advies in deze is om je browser-instellingen van beide browsers eens naar standaard instellingen te zetten of als je weet waar je mee bezig bent eens naar de Javascript instellingen te kijken, en indien nog niet gebeurd ook je browsers bijwerken naar de laatste versie.

Indien anderen ook dergelijke problemen ervaren dan horen we dat uiteraard graag en kunnen we specifieker gaan onderzoeken wat er fout kan gaan in welke omstandigheden. Vooralsnog zie ik geen Javascript fouten in recente versies van Internet Explorer, Firefox, Chome en Safari en lijken deze probleemloos te functioneren.

[edit]
Ow wacht even.. Zie nu aan het onderwerp dat het in de chatbox zit (zat met forum.modelspoorwijzer.net uit het eerste bericht in m'n hoofd). In de chatbox krijg ik inderdaad ook een vreemde melding die we eens onder de loep gaan leggen.
[/edit]

Gr. Dave
« Laatste verandering: 25 Oktober 2011, 13:25:17 door Dave van der Locht » Gelogd
Dave van der Locht
Full Member

Offline Offline

Schaal: N
Systeem: Digitaal
Berichten: 207


WWW
« Antwoord #4 Gepost op: 25 Oktober 2011, 13:00:49 »

Probleempje in Chrome lijkt nu opgelost te zijn.
Nu even kijken waar Safari over valt, want de fouten (en meldingen) zijn niet identiek in beide browsers.

Gr. Dave
Gelogd
Dave van der Locht
Full Member

Offline Offline

Schaal: N
Systeem: Digitaal
Berichten: 207


WWW
« Antwoord #5 Gepost op: 25 Oktober 2011, 13:23:37 »

Er bleken een 2-tal bugjes te zitten in 1 van de Javascript libraries die bij de chat-software 'meegeleverd' wordt.

Zojuist beiden verholpen en 't lijkt hier nu naar behoren te functioneren op de 4 meest gebruikte browsers (Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari).

Gr. Dave
Gelogd
wil
Full Member

Offline Offline

Berichten: 107


Met Lenz meer mans.


WWW
« Antwoord #6 Gepost op: 29 Oktober 2011, 23:24:25 »

Beste Dave,ik weet niet wat er achter de scherm heeft plaatsgevonden maar ik ben mijn inlog melding kwijt op mijn mac.

Nog bedankt voor de oplossing.

Wil. :Smiley

Gelogd

Met Lenz meer mans .
Dave van der Locht
Full Member

Offline Offline

Schaal: N
Systeem: Digitaal
Berichten: 207


WWW
« Antwoord #7 Gepost op: 30 Oktober 2011, 09:22:52 »

Verder heeft er niets meer plaats gevonden. Maar ik denk dat het Javascript bestandje in je browser cache is bijgewerkt.

Gr. Dave
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
Print
Modelspoorwijzer.net - ForumWebsiteIdeeen en tips voor de websiteTopic: melding bij opstarten chatbox
« vorige volgende »
Ga naar: