Zoeken

 
Geavanceerd zoekenWelkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: 
Wachtwoord:
Sessielengte:

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Pagina's: [1]   Omlaag
Print
Auteur Topic: NMJ 2024  (gelezen 4872 keer)
0 geregistreerde gebruikers en 1 gast bekijken dit topic.
Noordwaarts
Hero Member

Offline Offline

Berichten: 16868


304*


« Gepost op: 19 Januari 2024, 18:29:27 »

Droevig nieuws: NMJ was juist vorig jaar verhuisd naar een nieuw, groter pand. Helaas is er brand uitgebroken.    Cry


Men meldt het volgende:

Vi kommer tilbake!
...men foreløpig er vi stengt på grunn av brannen i Jerikoveien 20.


Fredag 19/01: Etter noen hektiske dager har vi nå fått litt bedre oversikt over situasjonen. Det er laget en overordnet plan med forsikringsselskapet hvor førsteprioritet er å gjøre alt vi kan for å få sendt ut varer fra nettbutikken igjen. For det er fremdeles mulig å bestille varer i nettbutikken og disse vil ha prioritet når begynner utsendelse igjen! Heldigvis er butikkdelen mindre påviket av brannen enn det de første rapportene ga inntrykket av. Og til alt hell ser det ut som ingen produkter i denne delen har tatt skade. Med provisorisk strøm, lys og trådløst internett er mye gjort. Vi tar med oss alle gode nyheter og gleder oss å komme tilbake i drift! Det er fremdeles mulig å bestille varer i nettbutikken og disse vil ha prioritet når vi begynner utsendelse igjen.


Den absolutt største jobben er å få rengjort og renset våre områder for slukkeskum og pulver. Dette har spredd seg i hele lokalet og områdene nærmest brannen er mest utsatt. Større deler av det elektriske anlegget må også byttes. Derfor er det fremdeles litt frem i tid til vi kan åpne dørene til butikken igjen. Vi kommer tilbake med mer informasjon så fort vi har gode nyheter... og kanskje kommet det noen overraskende produktnyheter også!


Viktig: Vi er ikke tilgjengelig på telefon, send oss en e-post så skal vi svare så fort vi har mulighet!

mvh,
Gert
Gelogd

Danmark, mit andet hjemland / maire de Gertwiller (F), vivant dans La-tourbe-et-Vallée
Mijn eigen 'Gouden Pijl': Deansgate, het Ohrstedt-Bahnhof van Engeland! Officially Certified Viking™
Noordwaarts
Hero Member

Offline Offline

Berichten: 16868


304*


« Antwoord #1 Gepost op: 19 Januari 2024, 18:59:50 »

Uitvoeriger bericht van Knut Moe:


Beste klanten en vrienden,

Zoals de meesten van jullie wellicht hebben gehoord, was er op maandag 15 januari een brand aan de Jerikoveien 20. De brand begon in het elektrische systeem van een gemeenschappelijke ruimte verbonden aan onze vestiging. Gelukkig waren we aan het werk en hebben we onmiddellijk de brandweer ingeschakeld. Dankzij de indrukwekkende reactietijd van de hulpdiensten zijn we nu in staat om goed nieuws te delen.

In alle crisissituaties zijn er enkele grote nadelen die we liever hadden vermeden, en voor ons betekent dit dat de winkel en het bedrijf tijdelijk gesloten zijn.
Na enkele hectische en chaotische dagen hebben we nu een beter overzicht van de omvang van de schade en hebben we samen met de verzekeringsmaatschappij een gedegen plan gemaakt.

In de komende tijd is onze eerste prioriteit en volledige focus gericht op het hervatten van de verzending van goederen en het voorbereiden zodat de online winkel weer normaal kan functioneren. Het is nog steeds mogelijk om producten te bestellen in de online winkel en deze zullen prioriteit krijgen zodra we de verzending hervatten.

Gelukkig is het winkelgedeelte van onze locatie minder zwaar getroffen dan de eerste rapporten suggereerden. Na onderzoek en metingen lijkt de volledige voorraad in de winkel intact en onbeschadigd te zijn.

We zijn nu ook heel blij dat we onze IT-infrastructuur hebben gebouwd met alles in "de cloud", en we hebben alleen wat noodstroom, enkele stopcontacten, wat licht en mobiel internet nodig om verder te werken. Dat ziet er veelbelovend uit.

Het grootste werk voor de boeg is het reinigen en opruimen van onze ruimtes van resten blusschuim en poeder. Hierbij krijgen we natuurlijk hulp van professionals. De gebieden het dichtst bij de brand zijn het meest getroffen, wat het verst van de eigenlijke winkel is. Dit werk is gepland en begint volgende week volgens een zorgvuldig plan. Na een basisreiniging kunnen wij als medewerkers weer in de locatie werken.

Verder moet een groot deel van het elektrische systeem worden vervangen, en dat heeft natuurlijk invloed op de opening van de fysieke winkel. Dit zal wat meer tijd in beslag nemen, en we kijken ernaar uit om terug te komen met goed nieuws over wanneer we de winkel weer kunnen openen, waar we zo trots op zijn.

Houd onze website in de gaten voor voortdurend bijgewerkte informatie, duim voor ons en we kijken uit naar de voortzetting van onze band met jullie. We komen sterk terug!

2024 is al goed begonnen met prachtige 0-schaal BFV1-serie wagons. Meer nieuws is op komst en binnenkort kunnen we een spectaculair nieuw Topline-project presenteren waar we al geruime tijd aan hebben gewerkt.

PS: We zijn bereikbaar via e-mail en zullen zo snel mogelijk antwoorden. We vragen om begrip voor het feit dat het onder de huidige omstandigheden wel wat langer kan duren. De telefoon is tijdelijk uitgeschakeld.

Het beste van ons bij NMJ,

Knut


mvg,
Gert
Gelogd

Danmark, mit andet hjemland / maire de Gertwiller (F), vivant dans La-tourbe-et-Vallée
Mijn eigen 'Gouden Pijl': Deansgate, het Ohrstedt-Bahnhof van Engeland! Officially Certified Viking™
Pagina's: [1]   Omhoog
Print
Modelspoorwijzer.net - ForumAlgemeenNieuwe ontwikkelingen 2024Topic: NMJ 2024
« vorige volgende »
Ga naar: