Zoeken

 
Geavanceerd zoekenWelkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: 
Wachtwoord:
Sessielengte:

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Modelspoorwijzer.net - ForumDiorama collectief A5 Diorama wedstrijd2021-2022Topic: De uitslag van de A5 Diorama wedstrijd 2021 - 2022
Pagina's: [1]   Omlaag
Print
Auteur Topic: De uitslag van de A5 Diorama wedstrijd 2021 - 2022  (gelezen 115407 keer)
0 geregistreerde gebruikers en 1 gast bekijken dit topic.
Jefftrack
Global Moderator
Hero Member

Offline Offline

Schaal: Anders
Systeem: Digitaal
Berichten: 1083« Gepost op: 8 Februari 2022, 19:46:48 »

We waren nog in afwachting van de uitslag van de vakjury maar we hebben de uitslag binnen. Het was veel wikken en wegen volgens de vakjuryleden maar ze zijn tot een uitslag gekomen.

De nummer 1 van de ONLINE A5 Diorama wedstrijd bij de vakjury en winnaar van de waarde cheque van €75,- van Bentink Modelspoor is geworden Alexander den Hollander.

De nummer 2 van de ONLINE A5 Diorama wedstrijd bij de vakjury en winnaar van de waarde Cheque van €50,- van Bentink Modelspoor is geworden Corné Spoon.

De nummer 3 van de ONLINE A5 Diorama wedstrijd bij de vakjury en winnaar van de waarde cheque van €25,- van Bentink Modelspoor is geworden Henk van Rhenen.Na een spannende strijd op facebook en de gecombineerde uitslag met Railhobby hadden we 3 A5 Diorama’s op een gedeelde eerste plaats en hebben we gekozen voor een extra stemronde tussen deze drie A5 Diorama’s op Facebook en dat leverde een duidelijke winnaar op.

De nummer 1 van de ONLINE A5 Diorama wedstrijd bij de Railhobby/publiek jury en winnaar van het jaarabonnement van Railhobby is geworden Henk van Rhenen.Alle prijswinnaars hartelijk gefeliciteerd en u krijgt nog bericht over de gewonnen prijs. Verder wil ik Railhobby en Bentink danken voor hun bijdrage aan de ONLINE A5 Diorama wedstrijd 2022 en natuurlijke alle deelnemers voor werkelijk prachtige creaties op de beperkte ruimte van een A5je.

Uiteraard ben ik al weer druk bezig met het organiseren van een nieuwe Diorama wedstrijd en dat zal worden een A6 Diorama wedstrijd op 27 en 28 Augustus 2022 maar daarover binnenkort meer. Ook zijn wij voornemens onze vaste tentoonstelling bij Miniworld Rotterdam opnieuw in te richten waarbij we voor de eerste keer naast de A4 Diorama’s ook A5 Diorama’s kunnen opnemen in deze tentoonstelling. Ook hierover binnen kort meer nieuws en ontvangt u een uitnodiging om uw in te schrijven.

Bedankt voor uw deelnamen en ik hoop tot ziens bij een volgende Diorama wedstrijd.

Met vriendelijke groet,

Jeffrey Onrust
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
Print
Modelspoorwijzer.net - ForumDiorama collectief A5 Diorama wedstrijd2021-2022Topic: De uitslag van de A5 Diorama wedstrijd 2021 - 2022
« vorige volgende »
Ga naar: