Zoeken

 
Geavanceerd zoekenWelkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
De activerings e-mail gemist?

Gebruikersnaam: 
Wachtwoord:
Sessielengte:

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
 1 
 Gepost op: Vandaag om 09:44:28 
Gestart door Viktor - Laatste bericht door Jeronimos
Frankenberg-Vierm√ľnden Huh?

 2 
 Gepost op: Vandaag om 08:12:36 
Gestart door Viktor - Laatste bericht door Eemstede
Heb een aantal van de vijf miljoen lijntjes in de buurt van de Tsjechische grens afgelopen, maar daar is ook geen lol aan zonder Streetview. Kwartiertje is weer om Cool.


Misschien moet je het daar ook niet zoeken. Grin

Beeld vanaf de andere kant.


Gr. Frank

 3 
 Gepost op: 11 November 2019, 22:21:15 
Gestart door hubertus - Laatste bericht door Jakop de Bruin
Ha ha, vanmiddag ook opgehaald bij de Action  Grin
Binnenkort dus de Waldijkse catacomben in beeld

 4 
 Gepost op: 11 November 2019, 21:39:36 
Gestart door Viktor - Laatste bericht door Edgar
Interessante situatie. Dat seinhuis doet een volwaardig station vermoeden, maar tussen seinhuis en de heuvel rechts van het spoor lijkt weinig ruimte voor iets volwaardigs.

De intrigerende lantaarnpalen zijn Oost-Duits. Niet de meest gebruikelijke uitvoering volgens mij, maar in de kap wel herkenbaar. Maar daarmee nog geen stationsnaam...

Daar ben ik bij nader inzien niet zo zeker van. Ik meende een typische vliegende schotel te zien op bijzondere wijze opgehangen, maar als ik verder inzoom, denk ik dat ik dat vooral wil zin...

 5 
 Gepost op: 11 November 2019, 21:18:34 
Gestart door hubertus - Laatste bericht door Edgar
Valt voor een paar euro idd niet tegen  Duim omhoog

 6 
 Gepost op: 11 November 2019, 20:09:16 
Gestart door hubertus - Laatste bericht door hubertus
Ik heb vorige week voor een paar euro een mini-cameraatje gekocht bij de action. Is een klein kubusje van zo'n 2 cm waar een micro-SD kaart in past. Gezien de prijs moet je niet veel van de kwaliteit verwachten, maar ik wilde eens kijken of ik hiermee de sporen kan inspecteren, zoiets past makkelijk op een platte wagen.
Niet wetende natuurlijk dat ik zaterdag met de Klv 12 thuis zou komen, die de camera eigenlijk bij voorbaat overbodig maakt.  Grin

Vanavond toch eens geprobeerd of het wat is. Het beeld is minder beroerd dan ik had verwacht en kan denk ik wel voor mijn doel gebruikt worden. Om een indruk te krijgen, een >filmpje< van het vertrek uit het station van Plettenburg. Het geluid heb ik weggehaald, dat is namelijk wel wat je van de prijs mag verwachten.
Het cameraatje stond trouwens los op een wagen, ik denk dat dat de oorzaak is van het springende beeld.
Het zal voor het grote publiek vermoedelijk bij deze ene cabinerit blijven, mijn baan is er nu eenmaal niet echt op gebouwd.

groet, Huub


 7 
 Gepost op: 11 November 2019, 19:12:34 
Gestart door Viktor - Laatste bericht door Wesley
Heb een aantal van de vijf miljoen lijntjes in de buurt van de Tsjechische grens afgelopen, maar daar is ook geen lol aan zonder Streetview. Kwartiertje is weer om Cool.

 8 
 Gepost op: 11 November 2019, 13:59:19 
Gestart door bollen neus - Laatste bericht door bollen neus
Operatie van vijdag is achter de rug.Wel al 2 slapeloze nachten achter de rug gehad, nu meer ontstekingsremmers en pijnstillers nemen dan komt dit allemaal wel in orde.Normaal eind deze maand verband er af en dan zien we hoe en hoe groot de wonden zijn van"Z"snijdingen. Het zal +/- een 6 weken kunnen duren. En dan zien we ook of er eventueel kiné zal moeten gevolgd worden.
Ik kan me nu meer bezig houden met de Ho verzameling Nohabs te koop te stellen op 2dehands. Kan er tijd genoeg voor vrijmaken nu.
Eric.

 9 
 Gepost op: 11 November 2019, 13:51:35 
Gestart door 1200blauw - Laatste bericht door 1200blauw
Suf. Ik heb hier nooit meer op gereageerd zie ik. de schacht was bijna afgebroken, maar zat nog een klein stukje vast. Ik heb er een klein drupje industrielijm tussen laten lopen. Tot nu toe houdt het nog...

 10 
 Gepost op: 11 November 2019, 13:30:10 
Gestart door Noordwaarts - Laatste bericht door Noordwaarts
Vandaag is het transport van de Buffels vanuit Nijmegen begonnen: https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2429518/Nijmeegse-roesttreinen-eindelijk-op-transport

mvg,
Gert

Pagina's: [1] 2 3 ... 10